Update benoemingen oktober 2024

Door talent zichtbaar te maken bevordert SER Topvrouwen de doorstroom van vrouwen naar topposities. Successen zijn er om te vieren en momenteel ‘regent’ het benoemingen van onze Topvrouwen in boardroom posities. Wij zijn trots om deze te kunnen publiceren.

Esther Jelsma

Esther Jelsma start per 1 oktober 2024 als CCO bij ARAG. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Miriam van Dongen

Rabobank heeft bekendgemaakt dat Miriam van Dongen met ingang van 25 september 2024 is benoemd als lid van de raad van commissarissen.

Natascha Kienstra

Natascha Kienstra is met ingang van 1 november 2024 benoemd tot lid raad van commissarissen bij Scholengroep LingeRijn. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van ADJ, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Katja van den Berge

Katja van den Berge is met ingang van 1 oktober 2024 benoemd tot bestuurder bij Tinteltuin. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van ADJ, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Tessel Jarigsma

Tessel Jarigsma is met ingang van 1 september 2024 benoemd tot COO bij Carbyon. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Top of Minds, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Fridoline van Binsbergen

Fridoline van Binsbergen is per augustus 2024 benoemd als lid rvc bij DPS (profiel Finance& Risk).De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Ingeborg Mijling

Ingeborg Mijling is benoemd als Directeur Centrum Diagnostiek & Farmacie bij het HagaZiekenhuis.

Mariëlle Bevers

Mariëlle Bevers is per 1 november 2024 benoemd als directeur Communicatie voor de ministeries Economische Zaken en Klimaat en Groene Groei.

Kim Essebaggers-Verdouw

Kim Essebaggers-Verdouw is per september 2024 benoemd tot CFO van Sympower; een softwarebedrijf in de Europese energiemarkt, die commerciele & industriele assets en batterijen aanstuurt om het energiegrid te balanceren.

Debby Woesthuis

Debby Woesthuis is benoemd als commissaris bij HTM Personenvervoer N.V. te Den Haag.

Guda van Noort

Guda van Noort is per 1 september 2024 toegetreden als lid raad van toezicht bij Autoriteit Financiële Markten (AFM). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Inca van Uuden

Inca van Uuden is met ingang van 1 september 2024 benoemd tot CHRO en managing director Transformation bij IG&H. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van De Vroedt & Thierry, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marike Bonhof

Stedin Groep heeft aangekondigd dat Marike Bonhof per direct is benoemd als nieuw lid van de raad van commissarissen voor een periode van vier jaar.

Karen-Marie Katholm

Corbion heeft bekendgemaakt Karen-Marie Katholm voor te dragen voor benoeming als commissaris.

Radka Drooger-Benešová

Radka Drooger-Benešová is per 1 november 2024 benoemd tot regiodirecteur midden- en kleinbedrijf Amsterdam bij de Belastingdienst.

Marjoleine van der Zwan

Marjoleine van der Zwan is per 1 oktober 2024 benoemd als managing director van de unit Healthy Living & Work bij TNO.

Mariette Meulman

Mariette Meulman is met ingang van 1 januari 2025 benoemd tot lid raad van bestuur van VastNed België.

Carla Rodenburg-Verschuur

De raad van bestuur van BAM Groep is voornemens om Carla Rodenburg-Verschuur te benoemen als COO.

Barbara Visser

Barbara Visser is met ingang van 1 november 2024 benoemd tot CEO bij Movares. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Maes & Lunau.

Nanette Koning

Nanette Koning is per 16 september 2024 benoemd als directeur bedrijfsvoering en dienstverlening bij de gemeente Ede. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Castanho Selectie & Advies. Castanho ondersteunt de diversiteitsdoelstelling binnen het publieke domein.

Quirine Eijkman

Quirine Eijkman is met ingang van 1 september 2024 benoemd tot lid Raad van Toezicht bij Stichting ZAAM. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom

Giny Boer

NS Groep heeft bekendgemaakt dat Giny Boer is benoemd als nieuw lid van de raad van commissarissen.